>

 <img src="Images/maxgrosslogo.jpg" width="178" height="135" />
T. +31 (0) 614 264 990
E. info@maxgross.nl

 

  Het MaxFrame
 

Het MaxFrame trailerconcept

Een trailer met een MaxGross MaxFrame is een containertransportsysteem voor 20’, 30’, 40’, 43’ en 45’ ISO containers. De trailer kan al deze maten laden en afzetten zonder behulp van een kraan.

Alle soorten containers kunnen opgenomen en afgezet worden zonder aanpassingen aan de trailer. Zelfs op een onverharde ondergrond.

maxframetrailerdrawing1

Met behulp van het unieke shifting systeem kan de container, ongeacht de afmeting, in de ideale rijpositie geplaatst worden. In de haven hoeft de container niet door de trailer zelf opgenomen of afgezet te worden. De container kan direct door een Spreader of kraan geplaatst of opgenomen worden. Het gepatenteerde MaxFrame kan alle maten containers, inclusief High Cube containers, laden en deze binnen de wetgeving door heel Europa vervoeren. Een ontheffing is niet nodig.

Eenvoud

Ondanks zijn grote aantal mogelijkheden blinkt de trailer uit in eenvoud. Weinig bewegende delen en een uitgekiend ontwerp garanderen lage onderhoudskosten en een laag storingsrisico. Alle onderdelen zijn snel en eenvoudig vervangbaar met standaard gereedschap. Door de PLC besturing is het opnemen en afzetten eenvoudig aan te sturen.

Hoe werkt het MaxFrame.

De trailer wordt achterwaarts recht voor de container gereden. Nadat de opnamerol aan de container is vastgemaakt, wordt de container opgelierd. De maximale hoek die de container maakt is 12 graden. Gedurende het opnameproces kan de chauffeur in de kabine blijven en het proces controleren.

Niet alleen containers

Omdat het MaxFrame zelf kan afzetten is het ook geschikt voor andere toepassingen. De bodem hoeft alleen maar cornercastings te hebben . Denk dan aan een laadvloer, of een container met ingebouwde walking/moving floorunit. Het MaxFrame pakt het gewoon zonder lading. U bent flexibel en kunt snel omschakelen.
Technische specificaties:  
Lengte 13800mm ( 543” )
Breedte 2540mm ( 100” )
Gewicht 7500kg (met standaard trailer)
Opnamehoek <12°
Containermaten 20’, 30’, 40’, 43’, 45’ containers, standaard of High Cube
Om een High Cube Container binnen de wet te vervoeren moet er met een lowdekker gereden worden.

algemene voorwaarden